Servicii Dresaj Canin Brasov

 • Img

  Dresaj specializat, aparare si paza

  Programul cuprinde executarea urmatoarele comenzi :

  - mersul la pas

  - comanda Șezi

  - comanda Culcat

  - comanda Așteaptă,, în poziție

  - formarea unei prize corecte si puternice

  - obisnuirea cu manipulari fizice

  - comanda Atac

  - protejarea stăpânului -atacul asupra persoanei care agresează stăpânul

  - atac lansat pentru prinderea infractorului

  - renunțarea la atac prin comandă

  - protejarea stăpânului la atacuri prin surprindere fără a primi comanda Atac

  - pază teritoriu(curte,apartament,mașină,etc.)

  Dupa terminare progrmului de dresaj se va face in mod obligatoriu predarea câinelui către stăpân și instruirea acestuia.

  Nota.Inainte de începerea programului de pregătire se va face testarea aptitudinilor câinelui.

 • Img

  Probleme de comportament Problemele de comportament, reprezinta manifestari sau reactii nedorite ale unor caini in anumite situatii.Cauzele aparitiei problemelor de comportament la caini pot fi multiple: genetice, medicale, psihologice, traumele, erorile de dresaj sau educationale precum alintul si permisivitatea excesiva a stapanilor, care duc la nerecunoasterea autoritatii acestora..

 • Img

  Pensiune Canina / Caini / Catei Faceti rezervari din timp……Pentru pensiune este bine sa sunati din timp pentru a rezerva un loc sigur de cazare pentru catel.Locurile fiind limitate,avind spatiu necesar de joaca si toata atentia oferita de noi.

 • Img

  Cursuri de vanatoare pentru cainiElementele esentiale pentru caini de vanatoare la pasari si iepuri,socializare zgomot ( foc de arma) cainele la vanatoare trebuie obisnuit foarte bine cu zgomotul focului de arma.

 • Img

  Vanzari de caini si consultanta caninaAvand o Experienta de mai bine de 15 ani in cresterea cainilor de rasa, o punem în serviciul tau.

 • Img

  Pregatire pentru caini de urma si de Salvare Acest tip de dresaj special se adresează și instituțiilor locale si ale statului(Poliție,Jandarmi,Inspectoratelor pentru situatii de urgenta,Poliție de frontieră,departamentelor antidrog și explozibili).

 • Img

  Dresaj pentru examene de lucru(BH) Acesta este un examen de disciplină care atestă faptul că, câinele are o pregătire foarte bună și este primul examen in dresajul profesional(IPO1,IPO2,IPO3 și IPO-FH).

 • Img

  Dresaj de ring Prin acest tip de dresaj câinele este educat să-și pună în valoare calitățile în expozițiile de frumusețe.Stăpânirea perfectă a poziției de prezentare și a mersului la trap în ring după unii experți canini reprezintă 30% din calificativul obținut.

 • Img

  Monta si catei de vanzare Experienta noastra de mai bine de 15 ani in cresterea cainilor de rasa, o punem în serviciul tau.