Pensiune Canina Brasov

Img

Servicii oferite de Pensiune Canina

În primul rând suntem iubitori de animale. Altfel, nu cred că ar avea rost să ne prezentăm. Am făcut Pensiunea Canina pentru că ne iubim prietenii necuvântători şi suntem siguri că nu suntem singurii. De multe ori, ca proprietari de câini, când doream să mergem în vacanţă aveam o problemă: unde să ne lăsăm câinii? Cine va avea grijă de ei? Cum va avea grijă de ei? Sunt totuşi, copilaşii noştri. Ei bine, soluţia este Pensiunea Canina - pensiunea pentru animale Brasov - Romania

Baby sitting de urgenţă

Peste o oră trebuie să fii la un interviu sau la o cină importantă. Cine are grijă de animalul tău? Noi Îl aduci la noi şi vom avea grijă de el ca şi cum ar fi al nostru. Cu cea mai mare plăcere.

Pensiune pentru animale

Pleci în vacanţă. Foarte bine. Suntem siguri că meriţi această escapadă, dar cu animalul tău ce faci? Trimite-l şi pe el în vacanţă la Pensiune Canina Brasov.

Condiţii de cazare

- carnet de sănătate cu vaccinuri la zi (antirabic, polivalent, vaccinul împotriva tusei de canisă);

- deparatizare externă realizată cu minim 3 zile înaintea cazării probată prin adeverinţă în orginal parafată de medicul veterinar - deparatizarea se poate realiza contra cost şi de personalul specializat PetJoy. - pentru câinii agresivi, juniori (până la 4 luni) şi căţeluşele în calduri se percep 30% în plus faţă de tarifele normale.

Dog-sitter

In cazuri speciale, personalul pensiunii canine se poate deplasa la locuinta dvs. pentru a asigura catelului plimbarea si hrana zilnica pe perioada absentei dvs. de la domiciliu. Astfel, prietenul dvs. nu isi va schimba mediul in care este obisnuit sa traiasca, dar in schimb nu ii vor lipsi plimbarile, hrana si afectiunea familiara.